Winther – Trehjuling – Röd

Den klassiska röd/vita            https://lhsrichardson.weebly.com/                trehjulingen från Winther har producerats sedan 1935 och framställs idag i en snygg och klassisk design SKU: 0040500
SEK 959,00
1
Gratis frakt
Trehjuling Winther Blå
Trehjuling Winther Blå
★ ★ ★ ★ ★
I lager
Denna Winther-trehjuling i blå/vit färgkombination är idealisk för barn från c:a 1-four år. Cykeln, som producerats sedan 1935, framställs idag i en smart och klassisk layout med en stor vikt på säkerhet och hög kvalitet. Använ…
Winther until barn på 1-four år. Framställd i en klassisk design med stor vikt på kvalitet och säkerhet. Användning Den välkända lilla trehjulingen har i många år utvecklat barn…
Winther till barn på 1-4 år. Cykeln, som har producerats sen 1935, framställs idag i en fin och klassisk layout med stor vikt på säkerhet och kvalitet. Användning Den välkända lilla trehjulingen har i årti…
Winther until en springcykel och användas av barn från 2 till 5 år. En stor invester…
SKU: 630-102-X
SEK 1 half,00

Välj Färger
1
Gratis frakt
Globber Trike Explorer – Running Bike 2 in 1 – Red
Globber Trike Explorer – Running Bike 2 in 1 – Red
I lager
Supernyheter från Globber är denna 2 i 1 cykel, som först används för den mycket lilla trehjulingen mellan 24-36 månader. Därefter kan den omvandlas till en springcykel och användas av barn från 2 until 5 år. En stor invester…
SKU: 630-102
SEK 1 1/2 SKU: 00002416
SEK 2 599,00
1
Gratis frakt
Puky Fitsch – Trehjuling från 1,5 år/80 cm – Ljusgrå – Inkl. Klistermärken
Puky Fitsch – Trehjuling från 1,five år/80 cm – Ljusgrå – Inkl. Klistermärken
I lager
Med denna Fitsch-cykel från Puky får du en mycket fin trehjuling till de minsta barnen. Sadelhöjden på cykeln är på minimum 23 cm, vilket passar barn från eighty cm eller ca 1,5 års ålder. Cykeln är gjord i en neutral färg och kl…
PUKY guys också med sin mor och a ways SKU: 00002375
SEK 1 229,00
1
Gratis frakt
Puky – Fitsch – Trehjuling – 1,5 år / 80 cm – Röd
Puky – Fitsch – Trehjuling – 1,five år / eighty cm – Röd
I lager
Med denna Fitsch-cykel från Puky får du en mycket fin trehjuling until de minsta barnen. Sadelhöjden på cykeln är på minimal 23 cm, vilket passar barn från 80 cm eller ca 1,five års ålder. Cykeln är gjord i en impartial SKU: 0000241-X
SEK 2 599,00

Välj Färger
1
Gratis frakt
Puky – Fitsch – Trehjuling – 1,five år / eighty cm
Puky – Fitsch – Trehjuling – 1,five år / 80 cm
I lager
Med denna Fitsch-cykel från Puky får du en mycket fin trehjuling until de minsta barnen. Sadelhöjden på cykeln är på minimal 23 cm, vilket passar barn från 80 cm eller ca 1,5 års ålder. Cykeln är gjord i en impartial SKU: 00002219
SEK 1 079,00
1
Gratis frakt
Puky – Ceety Comfort – Trehjuling med säng och tryckstång – Grå
Puky – Ceety Comfort – Trehjuling med säng och tryckstång – Grå
I lager
Med denna Ceety Comfort från Puky får du en perfekt mellan mellan en trehjuling och en barnvagn. Vagnen är en lyxversion av Ceety-modellen, som inte innehåller ett paraply, väska, bärväska eller cykelkorg. Laddaren och tran…
PUKY fat och tryckstång – Röd
Puky – Ceety – Trehjuling med fat SKU: 00002214
SEK 999,00
1
Gratis frakt
Puky – Ceety CAT S6 – Röd
Puky – Ceety CAT S6 – Röd
Slut på lager
Ej i lager: Förväntad leverans d. (leveranstid okänd)
Med denna Ceety CAT S6 från Puky får du en absolut toppmodell i trehjulingen med tryckstång. – och det kan faktiskt fungera både som en praktisk barnvagn och en cool trehjuling efter behov. Barnet kommer säkert att tycka at…
PUKY model, för de aktiva turerna until t.Ex. Strand och skog. Den trehjulade cykeln är försedd med tippflak, sandsil och nät samt en inbyggd spade i hjälphandtaget. Cykeln är därme…
PUKY version SKU: PUKY2216
SEK 959,00
1
Gratis frakt
Puky – Ceety – Trehjuling med säng och tryckstång – Blå
Puky – Ceety – Trehjuling med säng och tryckstång – Blå
Slut på lager
Ej i lager: Förväntad leverans d. (leveranstid okänd)
Med denna trehjuling Ceety från Puky får barnet en spännande trehjuling som gör att barnet kan rida ut och utforska världen – både ensam och med mamma och pappa. Barnet kommer att känna att han eller hon har rattet eftersom …
PUKY version av Pukys populära Cat 1 trehjuling till barn är speciellt väl ämnad until t.Ex. Turer till stranden elller andra ställen där guy kan gräva i sanden. Barncykeln är nämligen försedd med flak med sandsil och nät, så…
PUKY man kommer igång så tidigt som möjligt och lär sig det below lek.

Winther Trehjulingar och springcyklar:
Trehjuling springcykel
Trehjuling
Trehjuling med tippbart flak
Trehjuling med tippbart flak och Skjuta-på-stång/föräldrahandtag

När kan barnet köra en trehjuling?
Hur gammal ska ett barn vara för att köra på en Winther trehjuling? Självklart ska barnet vara i en viss ålder innan de själva kan ta sig upp på en trehjuling. De flesta barn kan gå när de är runt 1 år. Den trehjulade springcykeln utan pedaler lockar redan från att barnet är 1 år. Så fort de kan hålla balansen själva och ta sig upp på springcykeln så kan de utan hassle köra på den, genom att sparka ifrån med benen.

Det är ett väldigt bra sätt att träna balansen på, utan att barnet samtidigt ska lära sig att använda pedalerna. Här lär barnet sig att styra runt saker och gå på och av ett rullande fordon, vilket kan vara en utmaning i den åldern. När barnet har lärt sig att ta sig runt på springcykeln så kan man utöka med att sätta på ett litet flak/släpvagn på springcykeln. Då blir det lite svårare att svänga och backa guys barnet tycker oftast att det är jättekul att köra runt med leksaker, sand och andra saker på flaket.

Det nästa steget för barnet kan vara en mer klassisk trehjuling med pedaler. Här kan barnet lära sig att cykla men fortfarande utan att lägga så mycket energi på att hålla balansen. En trehjuling kan se ut på många olika sätt. Det finns en trehjuling med flak, trehjuling utan pedaler, trehjuling med föräldrahandtag, trehjulad sparkcykel som inte har pedaler och många fler. Trehjulingen vänder sig huvudsakligen till barn i åldern 1 år, 2 år, 3 år och 4 år och det är säkert den cykel som de flesta av oss minns som vår första cykel. Den är särskilt populär för en 2-åring. Den är enkel och kul att köra på och finns idag i många olika färger än när vi var barn, då den röda trehjulingen med flak och vita hjul var en klassiker.

Det är upp until varje förälder att värdera vad som passar bäst till sitt barn. Om det är en trehjuling med flak, sparkcykel eller springcykel med flak samt om det ska vara med pedaler eller utan.

Se vårt fina utbud av färger. Vi har den klassiska trehjulingen med flak i röd guys vi har även många andra fina färger. Vi har trehjulingari rosa, röd, grön, blå, ljusblå and many others.
Håll koll på vår hemsida där vi annonserar om våra fina erbjudanden och anmäl dig eventuellt until vårt nyhetsbrev för ytterligare information.

Om du har flera frågor, så tveka inte att ringa. Vi har alltid tid för att ge råd och vägledning samt informera om våra priser och erbjudanden.

Leave a comment

Your email address will not be published.